The Mediapro Studio ha anunciat la seva associació amb Wild Sheep Content, productora d’Erick Barmack, fins l’any passat responsable de l’estratègia de producció internacional de Netflix. Així doncs, ambdues companyies s’alien per desenvolupar i distribuir nou continguts audiovisuals en l’àmbit mundial.

“Donem una calorosa benvinguda a Erik Barmack i Wild Sheep Content al projecte de The Mediapro Studio. La seva experiència a l’hora de triar i posar en marxa continguts d’èxit reconegut a països de tot el món el converteixen en el soci estratègic ideal per desenvolupar els nostres objectius de producció i distribució en l’àmbit global”, ha dit Laura Fernández Espeso, directora corporativa i de televisió de The Mediapro Studio.

Actualment Wild Sheep té en marxa la versió francesa de l’adaptació de The Plant, la novel·la de Stephen King; una versió de ficció del documental Cocaine Cowboys, i Marked for Life, sèrie escandinava basada en el best-seller criminal d’Emelie Schepp.

Durant els cinc anys que Erick Barmack va ser responsable de l’estratègia de producció internacional de Netflix, la plataforma va endegar més de 100 produccions a més de 25 països, entre les quals èxits com The Witcher (Polònia), Dark (Alemanya), Kingdom (Corea), La Casa de Papel, Élite i Las Chicas del Cable (Espanya), The Rain (Dinamarca), Sacred Games (l’Índia), La Casa de las Flores i Club de Cuervos (Mèxic), i Suburra (Itàlia).