La productora catalana ha arribat a un acord amb Formula One World Championship per adquirir en exclusiva els drets d’emissió de l’F1 del 2015 al 2019 per a Amèrica Central, Sud-amèrica (excepte el Brasil) i el Carib. Fins aquesta temporada els drets estaven en mans de la Fox.

“Amb aquest acord Mediapro reforça la seva posició en el mercat mundial de drets audiovisuals esportius i la consolida com un dels seus actors més destacats”, destaca la productora. Segons El Confidencial, l’operació superarà els 200 milions d’euros.

Mediapro explica en un comunicat que durant aquests cinc anys podrà agrupar tots els continguts associats a la competició i produir un Canal Formula One TV. Els drets d’emissió són tant en obert com de pagament i per a totes les plataformes i dispositius de totes les carreres de Fòrmula 1, de les sèries de classificació i les sessions d’entrenament.

La productora catalana gestiona els drets de la F1 per a l’Estat des de fa set anys. A més també té els drets de les lligues de futbol de primera i segona i de les principals competicions internacionals, la UEFA Europa League, la Copa Libertadores, el Mundial de Brasil i l’Eurolliga de bàsquet.

Segons Mediapro, la gestió de drets esportius suposen un 35% dels ingressos del grup, que el 2013 va tenir una facturació de 1.387 milions d’euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram