Mediapro ha nomenat Laura Fernández Espeso nova directora de continguts internacionals, amb l’encàrrec de potenciar una “àrea clau” en el desenvolupament del grup. En aquesta línia, la productora catalana al maig va fitxar el productor Ran Telem com a director de desenvolupament de continguts internacionals.

Un dels objectius de Mediapro és incrementar la seva participació en produccions internacionals de televisió, i actualment treballa amb Sky Italia, HBO i Canal Plus en la producció de The Young Pope, sèrie protagonitzada per Jude Law.

Laura Fernández compta amb més de 15 anys d’experiència en el sector audiovisual, dels quals els darrers vuit a Globomedia, on ha estat directora de desenvolupament internacional, de l’àrea de cinema i de màrqueting.

Fernández Espeso reportarà a Javier Méndez, director de continguts de Mediapro, i serà la responsable de l’estratègia internacional del grup, incloent coproduccions, producció pròpia i aliena, distribució (Imagina International Sales) i associacions. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram