À Punt ha adjudicat a València Imagina TV, filial del grup Mediapro, la producció de dos programes d’esports per a la nova televisió pública.

El primer és un magazín setmanal de 90 minuts que repassarà i analitzarà els equips de la lliga de futbol de primera divisió, amb els resums dels partits (els drets dels quals pertanyen a Mediapro) i amb seguiments específics de València, Llevant i Vila-real.

El programa també abordarà l’actualitat dels equips de segona divisió B, amb imatges produïdes pels professionals d’À Punt, i inclourà resums dels partits dels equips de futbol femení de primera i de segona divisió.

L’altre programa, de 80 minuts, a banda del futbol també abastarà altres esports com ara el bàsquet, la pilota valenciana, el ciclisme, l’handbol, l’atletisme o el tenis.

La direcció d’À Punt recalca que té “especial interès” en incorporar la diversitat esportiva del País Valencià a la nova televisió i alhora donar visibilitat a l’esport de base.

L’adjudicació també permetrà generar peces per als programes informatius dels partits de lliga dels equips valencians, que podran realitzar connexions en directe i accedir a les rodes de premsa. També es podran crear continguts específics per a programes o magazins mitjançant l’ús d’imatges d’arxiu. Per a l’emissió a la carta, els mitjans valencians hauran d’arribar a un acord amb la Lliga de Futbol.

Els dos programes produïts per VITV estan previstos per a la temporada 2018-2019, i també per al que queda de l’actual un cop À Punt iniciï les emissions televisives.