Després de tancar l’edició impresa de Público, l’editora té intenció de vendre el web i així aconseguir fons per pagar als creditors, segons informa Efe de fonts dels treballadors. En concret, Mediapubli mantindria l’activitat a Público.es durant dos mesos amb aquest propòsit, segons hauria explicat la mateixa editora en diferents reunions. Per mantenir el web es compta amb 26 persones, després de l’ERO presentat per a 134 dels 160 treballadors.

Pel que fa a l’expedient de regulació, Mediapubli hauria exposat a la plantilla la intenció de no fer-se càrrec del total de les indemnitzacions i deixar-ho en mans del Fons de Garantia Salarial (FOGASA). Així ho denuncien els treballadors en un blog obert davant la “impossibilitat” de penjar els seus comunicats al web de Público.

A Público en lucha, expliquen que Jaume Roures es va comprometre el passat 10 de gener en una reunió a assumir les indemnitzacions, i que no ha complert alguns dels compromisos que va adquirir aleshores.

A més, els treballadors denuncien que els col·laboradors del diari porten mesos sense cobrar i sense obtenir respostes de quan ho faran. En aquest cas, recorden que els col·laboradors no tenen dret a l’atur.