El grup Mediaset se suma al negoci de la distribució digital de continguts de pagament amb el llançament el 22 de juliol de la primera fase de Mitele Plus. Es tracta d’una plataforma de subscripció amb l’oferta de l’actual Mitele, però sense interrupcions publicitàries, i amb la incorporació progressiva de nous productes i continguts exclusius.

El preu de la plataforma de televisió a la carta i en directe de Mediaset serà de 2,5 euros al mes o 25 euros anuals. Mitele Plus estarà disponible per a PC, dispositius mòbils, i properament també per a Smart TV.

Mediaset destaca que el llançament de Mitele Plus és “el punt de partida del desenvolupament d’un ambiciós pla de transformació digital que reforçarà la televisió com a mitjà líder”.

En aquest sentit recorda que, des de fa dos anys, l’equip multidisciplinari de MediasetData (format per responsables de les direccions de tecnologia, continguts i comercial digital) treballa en una sèrie de projectes basats en big data i intel·ligència artificial per crear noves fórmules de comunicació personalitzada i segmentada.