El propietari del grup Teletaxi, Justo Molinero, ha criticat durament el Govern català en funcions, i més concretament el president de la Generalitat, pel tancament al juliol de la seva televisió.

En declaracions aquest dilluns al programa Trencadís de 8tv, Molinero va carregar contra Artur Mas després de ser preguntat pels possibles “favoritismes” que hauria obtingut anys enrere per la seva bona relació amb CiU. L’empresari va afirmar que actualment Teletaxi TV no emet “per culpa” del president, i va afegir: “Què m’ha donat Mas a banda de pel cul? Res més”.

La conductora de Trencadís, Sandra Barneda, va instar Molinero a rectificar l’exabrupte: “Mas m’ha perjudicat. Entre altres coses perquè ha tancat Teletaxi TV. Aquest és el problema que té Catalunya? El principal problema que té Catalunya és que es vegi la meva televisió”, va intentar suavitzar l’empresari.

Tancament judicial

Justo Molinero, però, va ometre que la Direcció General de Mitjans de Comunicació va instar el cessament de les emissions de Teletaxi TV a la demarcació de Sabadell en compliment d’una sentència de 2010 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la qual entre altres anul·lava la concessió de la llicència, tal com ja vam explicar en el seu moment. De fet, la Generalitat va interposar un recurs de cassació, però el novembre de 2012 el Tribunal Suprem va confirmar íntegrament la sentència del TSJC.

Malgrat la resolució només afectava les emissions a la demarcació de Sabadell, Justo Molinero va optar per tancar-les totes, també a Cornellà de Llobregat i Tarragona, malgrat en aquestes demarcacions hi manté la concessió.