La revista musical Mondo Sonoro fa 25 anys i, per commemorar l’efemèride, al llarg de 2019 ha preparat diverses activitats arreu de l’Estat. A Catalunya, la celebració es concreta aquest dijous amb un concert a la Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat amb les actuacions de La Pegatina, Conttra i Pinpilinpussies.

Amb motiu del quart de segle, a l’abril la revista va publicar un doble disc amb cançons que repassa el quart de segle amb cançons que van de Dover a C. Tangana, passant per Astrud, Los Planetas, Ojos de Brujo, Nacho Vegas, Berri Txarrak, Violadores del Verso, Standstill o Mala Rodríguez.

A més, a l’agost i setembre hi ha previstes dues exposicions, una amb fotografies de concerts, i una altra amb 25 retrats d’artistes rellevants d’aquests 25 anys. Aquesta segona exposició donarà peu a un llibre-catàleg amb especials d’aquests artistes.

Mondo Sonoro clourà la celebració d’aniversari amb una festa final a La Riviera de Madrid amb l’actuació de diversos artistes que han estat portada de la publicació.

Nascuda a Barcelona el 1994, actualment Mondo Sonoro distribueix gratuïtament 125.000 exemplars mensuals amb vuit edicions locals.