La marca Muy Interesante amplia el seu catàleg de continguts divulgatius. La seva editora, Zinet Media Global, aquest setembre llança Muy Negocios & Economía, una publicació sobre economia per a un públic no especialitzat amb edicions impresa i digital.

Per al projecte el grup s’ha associat amb el periodista Arsenio Escolar, coeditor i director del nou mitjà. L’exdirector de 20 Minutos compaginarà aquesta tasca amb el projecte Archiletras que va llançar l’any passat, del qual també n’és editor i director.

“Muy Negocios & Economía és una aposta estratègica per a nosaltres, amb ella estrenem un nou concepte editorial d’informació i divulgació econòmica”, afirma Marta Ariño, consellera delegada de Zinet Media Global Global.

“Parlarem d’empreses, de finances, de polítiques públiques, de macroeconomia, però també de la petita economia que afecta la butxaca dels ciutadans: la formació, l’ocupació, el consum, la salut, els impostos, les pensions … I ho farem amb un llenguatge clar i senzill, rigorós i al mateix temps comprensible, per a tots els públics”, afegeix Arsenio Escolar.

La nova revista comptarà amb les col·laboracions d’una llarga llista d’especialistes i analistes. A més, el projecte ha tancat un acord amb The Economist per a la inclusió d’articles, informes i reportatges del setmanari britànic traduïts al castellà.