El proper 16 de gener, el Grup Nació Digital llançarà La Torre, un diari terrassenc que comptarà amb edició tant online com impresa. Mentre la digital serà d’actualització permanent, l’edició en paper arribarà cada dilluns als quioscos de Terrassa i de Matadepera, Viladecavalls, Ullastrell, Rellinars i Vacarisses.

La Torre es presenta aquest dimecres dins del Correllengua a Terrassa. L’acte comptarà amb la presència de Salvador Cot, president del consell editorial de La Torre i director de Nació Digital, i el director del nou mitjà, el periodista terrassenc Joan Manel Oller.

Una de les particularitats de La Torre és que compta amb un consell editorial de 14 membres com a eina de control, i amb veu en la línia informativa del mitjà. Està format per Francesc Belmonte , Martí Colomer, Joan Comasòlivas , Carles Feiner, Plàcido Lordán , Francesc Muntada, Aleix Pons, Quim Rius, Marc Roca, Manuel Royes, Montse Saludes, Narcís Serrat i Toni Vallès, amb Salvador Cot com a president.

De moment, el nou mitjà ha iniciat una campanya amb una subscripció estàndard de 55 euros anuals, i una altra de premium a 95 euros.