Els diaris NacióDigital i Reusdigital.cat han signat un acord de col·laboració pel qual compartiran continguts i sumaran el seu potencial a nivell local i nacional.

Ambdós mitjans també planificaran conjuntament la cobertura de grans esdeveniments, de manera que NacióDigital inclourà més informacions de Reus, el Baix Camp o el Priorat d’interès per al país. Per la seva part, Reusdigital.cat incorporarà continguts de NacióDigital que siguin útils per reforçar l’oferta informativa en el seu àmbit territorial.

Mitjançant aquest acord, NacióDigital enforteix la seva presència a la demarcació, on ja comptava amb tres edicions locals: Aguaita.cat (per a les Terres de l’Ebre), NacióTarragona i NacióBaixPenedès.

A més, amb la incorporació de Reusdigital.cat, NacióDigital suma un nou actiu a la seva xarxa d’informació de proximitat, que entre edicions pròpies i associades ja arriba a les 19 capçaleres.

La col·laboració es va fer començar a executar aquest dimecres 19, dia en què es complia el 25è aniversari des de que es va posar en marxa Osona.com, l’embrió de NacióDigital.