El periodista Ferran Casas s’ha incorporat aquesta setmana com a nou subdirector de NacióDigital, càrrec de nova creació del qual pengen les seccions de política, economia i opinió

El fins fa poc delegat de l’Ara i president del Grup Barnils no és l’únic periodista d’aquest mitjà que marxa a ND: aquest dilluns se sumen al projecte Joan Serra (subcap de política a l’Ara, que serà cap d’àrea a la nova casa), Sara González, Oriol March i Roger Tugas. Tots ells de la secció de política i, com Casas, canvien d’aires després de gairebé sis anys a l’Ara.

Amb aquestes incorporacions (que no impliquen sortides), NacióDigital busca reforçar i potenciar la informació política del mitjà per marcar perfil propi, guanyar en influència i mantenir el lideratge dels digitals en català amb continguts de pes.

En principi, des de Nació Digital no hi havia intenció de nodrir-se només amb periodistes de l’Ara, i fins i tot el nombre d’incorporacions previstes era menor. Però un cop iniciats els contactes per reforçar-se, es van trobar que, com diu la dita, ‘en temps de belluga, campi qui puga’. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram