Barcelona Comerç, entitat que agrupa als 23 eixos de comerç de proximitat de la ciutat, llança el magazín Barcelona Convida, amb edicions impresa i digital. La publicació es farà ressò de l’estil de vida que marca el comerç de barri, que és el protagonista i l’eix conductor d’articles, entrevistes i reportatges.

Així doncs, Barcelona Convida neix amb la voluntat d’informar del que passa a la ciutat a través de la mirada dels eixos comercials de proximitat, apropant a la ciutadania la diversitat de plans que hi ha per gaudir del comerç des de diferents facetes: cultura, gastronomia, salut, història, tecnologia, innovació, família, lluita social, ecologia…

L’edició en paper de Barcelona Convida es publicarà dos cops l’any, al maig-juny i novembre-desembre, amb un tiratge de 50.000 exemplars. La revista es distribuirà gratuïtament a través dels comerços associats als 23 eixos de Barcelona Comerç. I al portal barcelonaconvida.com, a més de trobar la revista en format digital, també es publicaran continguts regularment.

“Aquests darrers tres anys han estat un gran aprenentatge per estar preparats per les noves maneres d’entendre el comerç. Ara som plenament conscients que el comerç de proximitat és gran, innovador, competitiu i capaç”, ha assenyalat Salva Vendrell, president de Barcelona Comerç, en l’acte de presentació del magazín, celebrat aquest dijous a la seu de Barcelona Activa.

“Ens estem convertint en el comerç del segle XXI, perquè ho podem fer i perquè ho sabem fer, i amb Barcelona Convida, el magazín del comerç de la ciutat, obrim una porta més perquè aquest comerç de Barcelona més fort i preparat tingui l’oportunitat d’arribar més lluny, amb una veu forta i clara, convidant tothom a descobrir tot el que ofereix i tot el que aporta el comerç de proximitat a la ciutat”, ha afegit.

La redacció de Barcelona Convida està formada per un equip pluridisciplinari de professionals del periodisme, la fotografia i el disseny. El director és Miguel López, l’editor és Javier López, i el consell de redacció està participat per la direcció i junta de Barcelona Comerç i tots els eixos comercials adherits a l’entitat.