Continuen els moviments al voltant de la nova etapa d’elSingular.cat, que ha incorporat com a mitjà temàtic vadevi.cat, el digital sobre el món dels vins catalans fins ara vinculat a Nació Digital.

De fet, aquesta era una operació en part previsible després que, a l’abril, el grup Totmedia fitxés Salvador Cot com a nou director d’elSingular: el periodista és l’editor del portal vitivinícola i l’ha acabat vinculant als diferents projectes que ha dirigit.

Vadevi.cat, des dels inicis dirigit per Joan Nebot, va néixer el febrer de 2009 com a publicació especialitzada de l’Avui.cat (amb Cot de director), d’on es va deslligar quan la capçalera va ser absorbida per El Punt. El desembre de 2011, el portal dels vins catalans es va integrar dins de Nació Digital (mitjà que Salvador Cot dirigia des de juny de 2010), i ara el periodista se l’ha endut de nou per incorporar-lo al nou projecte d’elSingular.cat.

Vadevi.cat no és l’única peça que Totmedia pesca de Nació Digital arran de l’arribada de Cot: fa un mes també es va reforçar amb el periodista Quico Sallés com a responsable de la secció política. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram