La cooperativa de comunicació osonenca Dies d’Agost ultima la posada en marxa de Setembre, una nova publicació digital de periodisme crític, social i cultural. L’objectiu del nou mitjà és donar visibilitat a punts de vista i temàtiques que costa trobar en altres mitjans a través d’un periodisme reposat i fet des de la proximitat.

Impulsada pels periodistes Josep Comajoan i Sara Blázquez, la previsió és que Setembre comenci a publicar regularment a partir de mitjans de novembre. El nou digital publicarà un reportatge i una entrevista en profunditat a la setmana.

Per endegar el projecte, s’ha posat en marxa una campanya de micromecenatge que té per objectiu recaptar 7.000 euros per finançar el projecte i assolir una base de subscriptors suficient.

Dies d’Agost es va constituir el passat gener i, a banda del projecte de Setembre, també fa l’acompanyament en comunicació a entitats i empreses, prioritàriament de l’economia social i solidària, tercer sector i de producte cultural, ecològic i de proximitat. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram