El festival Primavera Sound ha posat en marxa oficialment el seu projecte de ràdio digital, que va arrencar en proves a principis d’octubre. L’emissora oficial del certamen compta amb tres canals que oferiran “una finestra a les interioritats de l’univers Primavera Sound i la seva manera d’entendre la música”.

Radio Primavera Sound comptarà amb més de 100 programes que s’aniran incorporant paulatinament als dos principals canals, RPS-1, en castellà, i RPS-2, en anglès. El tercer, RPS-3 Random, que emet música les 24 hores del dia. Els tres es poden escoltar via web i aplicació mòbil, en directe i a la carta.

A partir de gener, l’emissora obrirà estudis al Born de Barcelona, al carrer Abaixadors 10, en un espai obert plantejat com un punt de trobada de l’escena cultural i urbana de la ciutat, a més d’aparador del projecte i el festival.

Radio Primavera Sound comptarà amb un ampli elenc d’artistes i músics, periodistes i experts per bastir una programació musical eclèctica i transversal. Tot i que l’eix central del projecte és la música, també hi ha lloc per a l’art, el cinema, el ball o l’skate, entre d’altres.

El canal PR-1 comptarà amb diferents espais setmanals, quinzenals i mensuals, a més de dos de diaris com a pal de paller de la graella: un programa matinal d’actualitat musical i radiofórmula conduït pel periodista Víctor Trapero, i un magazín de tarda amb Juanjo Zambrano, Alicia Álvarez i Sergi Cuxart que oferirà entrevistes, tertúlies i actuacions exclusives. El canal en anglès també tindrà el seu magazín de dilluns a divendres, en aquest cas amb Johann Wald, Ben Cardew i Mark Dix.