La Revista Esguard ha arribat al número 300 amb un especial que inclou una entrevista amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i un repàs als millors continguts publicats al llarg de la trajectòria de la capçalera.

L’Esguard va néixer l’11 de setembre de 2012 com la primera revista catalana per a dispositius mòbils. Durant aquests més de cinc anys i mig han passat per les seves pàgines els principals protagonistes de la cultura, la política i la societat catalanes, en converses amb Màrius Serra, Txe Arana, Matthew Tree i –fins que va fer el salt a la comunicació política– Toni Aira.

La Revista Esguard ha consolidat més de 15.000 descàrregues setmanals gratuïtes en tauletes i telèfons intel·ligents. A més, des de l’any passat també es publica una versió impresa, Esguard Paper, en format revista-llibre trimestral, amb un tema monogràfic i entrevistes vinculades.

Properament també al País Basc

El 20 de juliol naixerà una “germana bessona” d’Esguard en èuscar, amb el mateix format i esquema de continguts que la versió catalana. La nova publicació es dirà Hamasei i publicarà setmanalment dues edicions, una per a Biscaia i l’altra per a Guipúscoa, amb continguts propis elaborats des de Bilbao i Sant Sebastià.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram