Escudo Digital és un nou mitjà dedicat a la seguretat de forma global, que cobreix l’actualitat de totes aquelles qüestions relacionades amb la defensa i la protecció de les persones i béns materials, tant en l’esfera privada com en la pública.

El nou portal temàtic consta de les següents seccions: ciberseguretat, empreses, defensa, interior, tendències, compliance i opinió.

L’editor d’Escudo Digital és Mauricio Fernández, exdirecotr de comunicació de Telefónica, i el director és el periodista Javier Castillo, exdirector de comunicació d’Onda Cero.

“La necessitat de protecció dels nostres domicilis, dels carrers de les nostres ciutats, de mòbils i ordinadors, o de l’àmbit de l’empresa és raó més que suficient per iniciar aquesta aventura informativa que expliqui, d’una manera senzilla i connectada, quins són els principals riscos a què ens enfrontem ciutadans i organitzacions, així com que aporti ordre, rigor i serietat a les diferents opcions amb què podem fer front a aquests riscos”, explica Escudo Digital com a presentació.