Una empresa de nova creació, Volare, gestiona a partir d’ara els continguts tota l’activitat informativa i les retransmissions esportives de Telecinco i Cuatro. Mediaset España, que té un 30% de l’accionariat de la nova productora, s’ha associat amb Chema Bautista, fins ara director de la divisió de nous negocis del grup, qui serà l’encarregat de liderar el projecte.

Mediaset tenia contractada la major part de la seva producció d’esports amb una empresa externa, Tesela, que és qui la realitzava per a Cuatro abans que aquesta entrés a formar part del grup.

A banda, Volare també s’encarregarà de la producció dels diversos productes multimèdia que ofereix Mediaset en l’entorn online. A més, l’empresa té la vocació d’abordar projectes per a tercers.

Segons el grup, tot plegat oferirà “majors oportunitats professionals” al personal de l’empresa, així com en una major rendibilitat per a Mediaset. Els treballadors que s’encarregaven de l’àrea esportiva, fins ara subcontractats a través d’ETT, s’integren en la plantilla de la nova productora.

“Amb aquest projecte, Mediaset Espanya millorarà la seva eficàcia al potenciar les economies d’escala per un major volum i optimitzarà les sinergies internes al concentrar tota la producció sota una gestió única”, destaca en un comunicat. Segons el grup, la producció pròpia, realitzada a través de productores participades, és un dels “més importants actius” de Mediaset.