L’Associació de Periodistes del Garraf (APG) donarà un nou impuls als Premis Eugeni Molero de Periodisme, convocats pel Consell Comarcal del Garraf des de 1992. Ambdues parts han signat un conveni de col·laboració pel qual l’APG assessorarà l’ens comarcal en la nova etapa dels guardons.

L’objectiu de l’acord és adaptar els guardons als canvis i les innovacions del panorama comunicatiu, i fer-ne l’adequada divulgació entre el sector per afavorir la participació dels professionals de mitjans nacionals, estatals i internacionals.

L’APG està treballant en la revisió de les bases dels premis i proposarà al Consell Comarcal del Garraf els canvis necessaris per actualitzar-les a la realitat del periodisme. Per la seva part, l’ens supramunicipal mantindrà l’esperit i els objectius que van originar la creació dels guardons com a homenatge a Eugeni Molero, un dels periodistes més destacats de la comarca, i com a reconeixement al treball periodístic relacionat amb el Garraf.

Les remodelades bases dels Premis Eugeni Molero es donaran a conèixer durant el desembre.

Nova junta de l’APG

Per altra banda, l’Associació de Periodistes del Garraf, que es va presentar en societat el març de 2012, recentment ha renovat la seva junta directiva, ara presidida per Ramon Ferré. La nova junta la completen les vicepresidentes Laura Marín i Míriam de Lamo; el tresorer Javi Polinario (i anterior president de l’APG); el secretari Pere Giménez, i com a vocals Núria Araüna, Maria Aluja, Joaquim Domínguez, Adrià Gual i Lourdes Andrés. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram