Canvis directius a RNE Catalunya. La fins ara directora d’informatius, Olga Rodríguez Rodríguez, ha estat nomenada nova directora de RNE Catalunya en substitució de Montserrat Melià, que era al càrrec des del maig del 2008.

A més, Jacint Felip Almuzara ha estat nomenat sotsdirector de Ràdio 4. Felip, fins ara responsable de la coordinació, edició i presentació dels serveis informatius de RNE a Barcelona, substitueix Joan Bosch, destituit a l’estiu, suposadament per la no cobertura de l’accident de Castelldefels ocorregut la revetlla de Sant Joan.

D’altra banda, el fins ara editor de l’informatiu Edició migdia, Roger Franco Hernández, ha estat nomenat nou cap de l’àrea d’informatius de RNE a Catalunya.

La nova directora, Olga Rodríguez, ha desenvolupat gairebé tota la seva carrera a RNE, on va ingressar per oposició al juliol de 1989. En aquests 21 anys ha estat copresentadora del programa La tarda en viu, de Radio 5, coordinadora dels serveis informatius de RNE Catalunya, editora-presentadora de l’informatiu territorial del migdia, i editora-presentadora dels informatius del cap de setmana a Catalunya. Els seus primers passos dins de la professió els va donar a TVE i TV3, i a les emissores municipals de Ràdio Mollet, Ràdio Montmeló i Ràdio Estudi Esplugues.

Jacint Felip va iniciar la seva carrera professional a RNE a Barcelona, on va formar part de l’equip fundacional de Ràdio 4. Entre 1985 i 1988 va compaginar el seu treball a RNE i TVE Catalunya amb la presentació de diferents programes. També ha estat director adjunt d’esports de Canal+ Madrid, director d’esports de la Cadena Ser a Barcelona i redactor del diari Sport.

Per la seva part, Roger Franco amb anterioritat havia estat coordinador i editor de l’informatiu de cap de setmana, editor de l’informatiu Edició vespre i editor adjunt de l’informatiu A mitjanit, de Ràdio 4. També havia treballat en l’àrea d’informatius d’Onda Cero i en la d’esports de RNE i de Ràdio Gràcia.