El Grup Serra i l’Associació Ona Mediterrània han arribat a un acord per a la gestió de dBalears.cat. Des d’aquest dilluns, l’emissora i el diari comparteixen un mateix espai (a Can Alcover, seu de la ràdio) i una mateixa direcció informativa i editorial. Els responsables de l’emissora assumeixen el repte de “continuar creixent en audiència”.

dBalears és la continuïtat del Diari de Balears, que el maig de 2013 va deixar de publicar-se per donar pas a l’Ara Balears. El grup Serra, però, en va mantenir l’edició digital, de la qual ara en cedeix la gestió. El fins ara editor, Miquel Serra, espera que la nova etapa serveixi per potenciar encara més dBalears.cat a partir de les sinèrgies amb la ràdio.

“L’empresa de comunicació més gran de Balears, el Grup Serra, ha pogut entendre’s amb una de les més petites, nosaltres, per gestionar aquesta capçalera històrica”, va destacar Tomeu Martí, director d’Ona Mediterrània, en una reunió amb els equips i col·laboradors d’ambdós mitjans per explicar l’acord.

“Com un entrenador de futbol, no puc assegurar el resultat, però sí prometre que farem tot el possible per continuar creixent”, va afegir Martí.