El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha anunciat algunes novetats de cara a la propera temporada. Òscar Fernández i Elisenda Carod conduiran un nou programa de 15 a 19 h, ocupant el lloc de l’Estat de Gràcia i l’APM?, a més de la segona hora del Catalunya migdia (la de magazín). D’aquesta manera, La tarda de Catalunya Ràdio competirà en horari amb Versió RAC1, el programa líder en la seva franja.

Òscar Fernández ha presentat la primera hora del Catalunya migdia (la informativa) des de 2016, i abans havia estat al departament d’esports de l’emissora pública, on havia conduït el Tot gira. Empar Moliner, al capdavant de la part de magazín del Catalunya migdia, que desapareix, col·laborarà en el nou programa de tarda.

Per la seva part, Elisenda Carod es va incorporar a l’emissora pública aquesta temporada per conduir el concurs L’apocalipsi en la darrera hora d’El matí de Catalunya Ràdio.

Quim Morales s’incorpora a Catalunya Ràdio

L’apocalipsi no continuarà en la graella de la propera temporada de Catalunya Ràdio i serà substituït per un nou espai d’humor i entreteniment per al qual s’ha fitxat Quim Morales, que les dues últimes temporades ha dirigit La primera hora a RAC105, i anteriorment va conduir durant onze anys La segona hora de RAC1. En el nou espai, Morales estarà acompanyat per Joel Díaz (APM?) i Charlie Pee (L’apocalipsi).