La periodista Pepa Ferrer i Bolta, actualment redactora d’El matí de Catalunya Ràdio, serà la nova corresponsal de TV3 al País Valencià a partir de setembre. Ferrer substituirà Empar Marco, que va deixar la corresponsalia fa tres mesos per assumir la direcció general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

Nascuda a Pego, a la Marina Alta, Pepa Ferrer va començar a treballar a Catalunya Ràdio al programa Si més no, del qual en va ser sotsdirectora (2004-2006), i després va ser guionista del Cabaret elèctric d’iCat fm (2006-2009). El 2010, va passar a la redacció dels serveis informatius de Catalunya Ràdio, i des del 2013 forma part de l’equip d’El matí de Catalunya Ràdio, on a més de guionista també ha estat la veu de moltes unitats mòbils. Abans d’arribar a Catalunya Ràdio, havia estat coordinadora de la Institució Cívica i de Pensament Joan Fuster (1999-2002).

Pepa Ferrer ha estat designada després de superar un procés de selecció intern de mobilitat geogràfica, segons informa la CCMA.