El grup Henneo ha incorporat el periodista Pepe Quílez com a director executiu de la unitat audiovisual, un càrrec de nova creació. El fitxatge del fins fa pocs dies director del centre territorial de RTVE a l’Aragó s’emmarca en els plans d’expansió estatal d’Henneo per potenciar els projectes audiovisuals.  

El passat gener, el grup va iniciar una remodelació interna d’aquesta divisió amb el nomenament del director editorial de mitjans d’Henneo, Miguel Ángel Liso, com a president de la unitat audiovisual. Ara, amb la incorporació de Quílez, es volen reforçar els projectes en aquesta àrea, considerada estratègica.  

La unitat audiovisual d’Henneo està formada per les productores Factoría Plural (entreteniment), Chip (informatius) i Global Studio News (esports) i les empreses de serveis IneventNow i GlobalStudio. 

Pepe Quílez va iniciar la seva carrera professional a principis dels anys 80 a la Cadena Cope de Saragossa, i el 1987 es va incorporar a TVE com a cap d’informatius del centre territorial de l’Aragó. Dos anys més tard va ascendir a director de TVE i delegat de RTVE a la comunitat.  

El periodista va formar part de l’equip que va posar en marxa la televisió autonòmica aragonesa, que va dirigir fins al 2017, quan va tornar a RTVE com a director del centre territorial de l’Aragó.