La patronal PIMEC ha guardonat el digital VIA Empresa amb el Reconeixement empresarial a la llengua com a eina de cohesió social i laboral. L’organització dels premis n’ha alabat especialment “la seva identitat periodística i empresarial, l’ús i la promoció del català en l’àmbit empresarial i econòmic, així com el fet d’haver donat veu a les pimes i autònoms afectats per la Covid-19”.

Aquest és el tercer reconeixement que VIA Empresa rep en un mes. Al novembre va guanyar el Premi Llengua Nacional, atorgat per l’associació del mateix nom amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, per la seva funció divulgativa del llenguatge econòmic en català, entre d’altres. I a principis de mes, el director del mitjà, Víctor Costa, va rebre el Premi Joan Sardà Dexeus a la millor trajectòria personal en la difusió de l’economia, atorgat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya (ex aequo amb Rosa Salvador de La Vanguardia) per la seva “curta però rellevant experiència professional” al capdavant d’un mitjà especialitzat com VIA Empresa.

La 33a edició dels Premis Pimes es van lliurar el passat divendres en una cerimònia al Foyer del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Durant l’acte també es van guardonar el Grup Fibosa, Manufacturas Arpe i conjuntament la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), l’Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES), La Unió Catalana d’Hospitals (La Unió) i el Consorci de Salut i d’Atenció Social de Catalunya (CSC).