El president de Prensa Ibérica Media, Javier Moll, està realitzant una ronda per les diferents capçaleres que el grup acaba d’adquirir amb la vicepresidenta Arantza Sarasola i el conseller delegat Aitor Moll, entre altres directius, per conèixer el personal i el treball que s’hi fa.

Aquest divendres ha estat el torn de les instal·lacions de Grupo Zeta a Madrid, on l’editor s’ha dirigit a la plantilla recalcant que, “sense descuidar en absolut les publicacions en paper”, el futur de la nova corporació passa per “trepitjar l’accelerador en el desenvolupament d’una estratègia digital que satisfaci les exigències dels lectors”. I també, ha afegit, que “ajudi a trobar un model de negoci eficaç que garanteixi la viabilitat dels nostres mitjans”.

Javier Moll també ha assegurat que l’objectiu de la nova etapa de Zeta és “impulsar, amb forces renovades, cadascuna de les àrees d’activitat, aconseguint un acoblament ràpid, eficaç i racional a Prensa Ibérica”.

Moll també s’ha entrevistat amb la delegació d’El Periódico de Catalunya. “Madrid és un nucli generador d’informació i, com a capital, seu de l’Administració central i de nombroses i grans empreses, de manera que es tracta d’una plaça prioritària per al nostre grup”, ha assegurat.

La visita del president de Prensa Ibérica ha estat precedida per la de la nova directora del diari, Anna Cristeto, i el president del comitè editorial, Joan Tapia. Ambdós han intercanviat impressions sobre la situació política i el panorama social a Madrid i Barcelona, i han animat els professionals a seguir treballant amb “el rigor que caracteritza” El Periódico, segons informa el mitjà.