Prensa Ibérica ha llançat Cas Obert, un nou producte per a les diferents edicions digitals dels mitjans del grup dedicat a les històries d’investigació i als continguts de “més impacte” de la crònica diària. Es tracta d’una secció transversal que neix amb “voluntat de servei i de recollir els esdeveniments locals i estatals que sacsegen de manera tan directa l vida dels ciutadans i la societat”.

Més concretament, la capçalera agruparà les cròniques d’investigació i la informació de tribunals, crims i delictes, amenaces i violència contra les persones “amb un estil rigorós, precís, respectuós amb les víctimes i sempre orientat a revelar els fets i oferir una guia útil per protegir-se dels riscos”.

Entre d’altres, a Cas Obert els lectors trobaran informació sobre delictes informàtics i estafes, la recerca de persones desaparegudes, la denúncia de la violència masclista i homòfoba, així com històries que “ajuden a comprendre els successos i el seu context, els seus personatges i la seva investigació”.