El grup Prensa Ibérica aterrarà a Madrid amb el llançament d’un diari estatal el darrer trimestre de l’any. Per dirigir la nova capçalera ha fitxat el periodista Fernando Garea, fins ara adjunt al director d’El Confidencial.

D’aquesta manera, Prensa Ibérica sumarà un nou mitjà a la seva oferta. Actualment el grup edita 24 diaris impresos i digitals en onze comunitats autònomes, a més de diverses revistes. Entre les capçaleres hi ha El Periódico de Catalunya, Diari de Girona, Regió7, Levante-EMV, Información, Mediterráneo, Diario de Mallorca, Diario de Ibiza, Sport i Superdeporte.

Fernando Garea va iniciar la seva activitat professional a Diario 16 i després va formar part dels equips fundadors d’El Mundo i Público. Posteriorment va treballar nou anys a El País (2008-2017), la major part com a responsable de la informació parlamentària.

El setembre de 2017, Garea es va incorporar a El Confidencial com a adjunt al director, fins que el juliol de 2018 va ser nomenat president d’Efe. El març de 2020 va tornar a El Confidencial després de ser cessat de l’agència de notícies.