La plataforma de podcast de Prisa Audio ha estrenat la seva primera producció en català: S’ha escrit un podcast, d’El Terrat, una paròdia del gènere true crime de 12 capítols de periodicitat setmanal. La sèrie està dirigida i presentada per Tomàs Fuentes, i compta amb la participació de l’actriu Anna Casas i Pep Miràs.

S’ha escrit un podcast presenta una sèrie de true crime que és un crim en si mateix: casos absurds, convidats estúpids, problemes tècnics… Tot el que pot sortir malament, en efecte, surt malament”, explica Fuentes.

Segons ell, els programes sobre crònica negra viuen un moment de màxima popularitat, i ha volgut jugar amb la idea de què passaria si algú amb cap talent comunicatiu es posa al capdavant d’un podcast amb una temàtica tan seriosa i delicada com el true crime.

“Donar suport a sèries amb l’originalitat i la creativitat com la que ens presenta S’ha escrit un podcast, i a més en català, per a nosaltres és un privilegi”, diu la directora general de Prisa Audio, María Jesús Espinosa de los Monteros.

“Des de Prisa Audio, i amb l’experiència de la nostra plataforma de podcasts (Podium Podcast) volem donar suport al desenvolupament de l’àudio no lineal en català i reafirmar el compromís del grup amb aquesta llengua”, subratlla.