Tres dies després que els inversors de Liberty aprovessin la seva entrada a Prisa, els accionistes del grup de comunicació van donar el vistiplau a l’operació, la qual els suposarà una injecció econòmica de 650 milions d’euros. En la junta general extraordinària de Prisa, que va tenir lloc dissabte, els accionistes també van aprovar el nou consell d’administració i es va presentar la nova imatge del grup.

El nou consell d’administració incorpora set nous consellers i passa de 13 a 15 membres. Els nous consellers són: Juan Arena, Nicolas Berggruen, Martin E. Franklin, Alain Minc, Emmanuel Román, Harry Sloan i Ernesto Zedillo. Aquest s’uneixen a Ignacio Polanco, Juan Luís Cebrián, Matías Cortés, Diego Hidalgo, Gregorio Marañón, Agnès Noguera, Borja Pérez Arauna i Manuel Polanco, que ja formaven part del consell d’administració. Els que l’han deixat són Alfonso López Casas, Emiliano Martínez, Ramón Mendoza, José Buenaventura Terceiro i Adolfo Valero.

Coincidint amb l’entrada de Liberty i els canvis en la seva estructura, el grup també ha estrenat una nova imatge, la qual es va presentar a la junta general extraordinària i que, segons Prisa, “simbolitza el canvi de la companyia”.