La plantilla de la Cadena SER ha aprovat una sèrie d’accions de protesta contra els acomiadaments que s’estan produint a l’emissora de Prisa. Així, els treballadors han decidit aturar-se un parell de minuts cada dia quedant-se dempeus al seu lloc de treball a les 12.05 i les 18.05 h, i lluir crespons grocs, el color de les sigles de la SER. A més, aquest divendres, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, s’ha convocat una concentració a les portes de la seu de la cadena, on tallaran la Gran Via de Madrid.

Paral·lelament, el comitè d’empresa està informant tots els grups políticssobre  la situació que està travessant l’emissora, i ha demanat la direcció la lectura d’un comunicat en antena exposant els fets i mostrant el seu rebuig.

L’objectiu d’aquestes accions, que s’incrementaran en intensitat i contundència si l’empresa es manté inamovible, és aturar el degoteig d’acomiadaments i garantir l’estabilitat de la plantilla.

La sortida de treballadors, una vuitantena en el darrer any, es produeixen després que, el març de 2014, la plantilla de Prisa Radio acceptés una nova retallada salarial d’entre el 3 i el 7% per evitar l’amenaça d’un nou ERO per a 300 treballadors. Ara, auesta amenaça torna a planar amb força. 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram