Els ajuntaments de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Camarles i l’Ampolla posaran en marxa un mitjà multiplataforma conjunt, amb el nom de Delta.cat, que comptaria amb els següents elements comunicatius: una ràdio amb la mateixa programació per al conjunt dels municipis; la televisió en streaming per emetre el contingut radiofònic visualment, a més de la cobertura d’actes específics; un web per consultar totes les notícies relacionades amb les poblacions, i les xarxes socials per difondre i viralitzar els continguts.

Els estudis principals i la seu del nou mitjà estaran a Deltebre. El seu Ajuntament també aporta al projecte el web (ja existent), que esdevindrà el punt de confluència entre els serveis de comunicació dels diferents ajuntaments.

Els quatre ajuntaments van signar al març un conveni interadministratiu de cooperació horitzontal per posar en marxa el mitjà multiplataforma conjunt, amb una aportació més gran per part de Deltebre. El projecte resta obert a la incorporació d’altres municipis.

Producció a concurs

L’Ajuntament de Deltebre ha obert un procés de licitació per adjudicar el servei de producció de comunicació audiovisual de Delta.cat, que inclou la coordinació i la planificació dels continguts, així com l’operativa ordinària.

El pressupost base de licitació és de 175.536 euros (sense IVA) per un contracte de dos anys (prorrogable dos més). El termini per presentar ofertes finalitza l’11 de maig.