A partir de la setmana que ve, el programa informatiu El vespre que emet el Canal 24 Horas en desconnexió  comptarà amb Quim Barnola com a presentador. En la nova etapa, l’espai estarà comandat per Adriana Monclús amb Quim Barnola com a codirector.

Amb aquest canvi, TVE Catalunya diu apostar per l’anàlisi de l’actualitat i la reflexió sobre la informació del dia, mitjançant les opinions d’un equip d’analistes, posant més el focus en la tertúlia de darrera hora.

El vespre es va estrenar l’octubre de 2020, dirigit i presentat per Marta Sugrañes, emetent-se a La 2 de dilluns a divendres a les 20 h. El passat gener, el programa es va avançar a les 19 h i va passar a emetre’s al Canal 24 Horas. Des del 9 de març, l’espai el condueix Aida Sinfreu.

Quim Barnola ha dirigit i presentat diversos programes de debats, entrevistes, i espais electorals. Es va incorporar a TVE Catalunya l’octubre de 2012, i un any després va assumir la direcció de Vespre a La 2 (2013-2015). Posteriorment va ser director i presentador d’El debat de La 1 (2015-2020) i La Metro (2020-2021). Des del passat juny Barnola és coordinador de redacció a Catalunya del Telediario 2.