El director de Ràdio Amèrica Barcelona, Germà Capdevila, i el de l’Agència Catalana de Notícies, Marc Colomer, han signat un acord de col·laboració que té per objectiu de compartir esforços i recursos per explicar millor Catalunya als països del continent americà.

D’aquesta manera, l’emissora associativa online dedicada als catalans que viuen a l’exterior amb el focus posat a Amèrica, podrà enriquir el segment informatiu del seu programa insígnia, En directe (de dilluns a divendres, a les 22 h), amb els continguts de l’ACN.

L’acord també preveu que els equips de RAB Ràdio als diversos països americans puguin cobrir per a l’agència esdeveniments puntuals amb participació catalana o d’interès per a l’ACN.

“Comptar amb els continguts de la agència nacional de Catalunya aporta un valor afegit innegable a l’oferta informativa de RAB Ràdio”, ressalta Capdevila.

Per la seva part, Colomer posa en valor “l’esforç de l’ACN per explicar Catalunya a l’exterior”, amb aquest acord i amb altres accions de l’agència en el mateix sentit, com el portal en llengua anglesa Catalan News.