El portal Exterior.cat i Ràdio Amèrica Barcelona refermen la seva aposta de col·laboració. A partir del 6 d’abril, el periodista Quim Miró, cap de continguts d’Exterior.cat, farà diàriament una pinzellada de les informacions més rellevants que hagi publicat la capçalera del Grup Comunicació 21 al programa En directe de RAB Ràdio que dirigeix Germà Capdevila.

En directe s’emet de dilluns a divendres a les 22 h i es reemet a les 4 h des dels estudis de RAB Ràdio a Barcelona, en connexió amb diverses capitals americanes. En la seva segona temporada s’ha convertit en un espai d’informació, reflexió i anàlisi de la veu de Catalunya a l’exterior.

“Exterior.cat i RAB Ràdio són actualment els dos mitjans de referència de la Catalunya exterior. Que Quim Miró s’incorpori a l’En directe és una mostra més que els esforços no se sumen, sinó que es multipliquen. El seu coneixement de la realitat dels catalans a l’exterior ens aportarà un valor afegit indiscutible”, apunta Germà Capdevila.

El cap de continguts d’Exterior.cat, Quim Miró, subratlla que “l’acord servirà per compartir continguts amb un projecte col·laboratiu com RAB Ràdio, que cada cop té més adeptes, i això farà que enfortim l’objectiu d’explicar què fa Catalunya al món a una audiència molt militant”.

Exterior.cat, del Grup Comunicació21, va posar en marxa el seu projecte digital a principis del 2019. En aquests més de dos anys s’ha consolidat amb 100.000 usuaris únics, suma lectors de 160 països diferents i ha superat les 350.000 pàgines vistes segons Google Analytics.