Ramon Castelló dirigeix ‘El matí a Ràdio 4’Amb més retard que la resta de principals emissores catalanes, Ràdio 4 ha estrenat aquest setmana una temporada que presenta importants novetats en els seus principals programes, arran de la supressió al juny dels dos espais amb més audiència en la seva graella.

En concret, de dilluns a divendres de 7 a 12 h, s’ha estrenat El matí a Ràdio 4, dirigit i presentat per Ramon Castelló (format als serveis informatius de l’emissora), que substitueix el Matí a 4 bandes de Toni Marín. En la franja de 16 a 19.30 h, la novetat és Anem de tarda, dirigit i presentat per Goyo Prados (amb passat a Onda Cero i Onda Rambla), que ocupa el lloc del Directe 4.0 de Xantal Llavina.

Una altra novetat d’aquesta temporada és el retorn de la periodista Sílvia Tarragona, que dirigeix i condueix el magazín de cap de setmana Amics i coneguts (de 9 a 13 h). Per la seva part, Miquel Murga, que fins ara conduïa el magazín de cap de setmana, ha estrenat un espai diari, La vida és dura, però es fa estimar (de 12 a 13 h).

Les altres novetats són els programes Territori clandestí, presentat per Consol Sàenz (de dilluns a divendres de 14 a 15 h), i Més que esport, amb Marga Lluch (de 15.30 a 16 h).