Catalunya Ràdio i Ràdio Argentona han segellat l’acord pel qual l’emissora municipal connectarà amb els butlletins de les hores en punt de l’emissora pública a partir de dilluns 29 de juliol. Aquest acord segueix la línia dels que Catalunya Ràdio ja té amb Ràdio Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló, Ràdio Arrels, Ràdio Blanes i Vilassar Ràdio.

“Tirar endavant aquest tipus de conveni ens ajuda doblement”, assenyala l’alcalde d’Argentona, Eudald Calvo. “Per Ràdio Argentona suposa connectar amb informatius de molta qualitat i, per altra banda, ens permet que un mitjà d’àmbit nacional també tingui fil directe amb nosaltres”, afegeix.

Per la seva banda, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, destaca que “com a emissores públiques és una bona manera de complementar-nos, pensant en l’interès comú i fent cadascú allò que fa més bé, oferint els temes que afecten de manera més directa els ciutadans del municipi, i alhora buscant la informació nacional i internacional en els butlletins informatius de Catalunya Ràdio”.