Aquest dijous, Ràdio Granollers va celebrar oficialment el seu trasllat al Centre Audiovisual de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. El canvi suposa una millora tant per les instal·lacions com pel material tècnic de darrera generació, el qual permet un salt qualitatiu per adaptar-se a les necessitats de la programació.

A més, la nova ubicació en el complex cultural permet establir sinèrgies amb altres mitjans de comunicació (com Vallès Oriental TV) i els artistes residents, repercutint en els continguts de l’emissora municipal.

El trasllat de Ràdio Granollers es va iniciar el passat novembre després de 33 anys a la seu del carrer Torras i Bages, les instal·lacions i l’equipament de la qual havien quedat obsolets.

Les noves instal·lacions de l’emissora comptn amb estudi de directe, sala de gravació, control d’emissió, redacció i despatx per a col·laboradors, a més d’una sala d’espera per a convidats compartida amb VOTV.

El cost de la nova seu ha estat d’uns 150.000 euros, els quals s’esperen amortitzar en un màxim de deu anys. Segons els responsables de l’emissora, això serà possible per l’estalvi que suposa en despeses de subministraments i neteja.