La Corporació ha nomenat el periodista Rafael Bigorra com a nou cap de premsa de l’ens, càrrec que, sota la direcció de comunicació i relacions institucionals (al capdavant de la qual hi ha des de fa gairebé un mes Elisabet Ventura), unifica els departaments de premsa ja existents amb el repte “d’oferir un servei transversal i més eficient” per a tota la CCMA.

Així doncs, el nou cap de premsa dirigirà una sola redacció polivalent per donar servei a les necessitats de comunicació de la Corporació, Televisió de Catalunya i el grup d’emissores de Catalunya Ràdio.

Bigorra substitueix Xavier Janer, cap de premsa de TV3 durant dues dècades, qui ha estat afectat pel procediment d’acomiadament col·lectiu (PAC).

Rafael Bigorra (Barcelona, 1957) es va incorporar a Catalunya Ràdio el 1986, on ha estat redactor dels serveis informatius i cap de les seccions de cultura i política. En els darrers anys era el coordinador d’internet al grup d’emissores de la ràdio pública. A banda, va ser cofundador de Ràdio Argentona, emissora que ha dirigit en dues etapes (1984-1985 i 1991-1994).