La junta directiva de PROA (Productors Audiovisuals Federats) ha ratificat per unanimitat la reelecció de Raimon Masllorens (Brutal Media) com a president de l’entitat per un tercer de mandat de dos anys. A més, la junta també ha nomenat Tono Folguera (Lastor Media) com a vicepresident en substitució de Míriam Porté.

En la seva intervenció, Raimon Masllorens ha fet èmfasi en el creixement de PROA a nivell català i també estatal, fent esment a la Mesa de Productors com a iniciativa que aglutina diverses sensibilitats però una línia col·lectiva de treball. Respecte al nou mandat, Masllorens s’ha compromès a seguir treballant de forma activa en la mateixa direcció que fins ara, i a seguir generant activitat i discurs per consolidar la federació com a agent del sector.

La resta de la junta la formen Tony Albert, com a vicepresident de l’àrea d’animació; Valèrie Delpierre, vicepresidenta de documental; Albert Sagalès, vicepresident de ficció; Francesc Escribano, vicepresident de televisió, i Xavier Carrillo-Costa, vicepresident de videojocs.

La completen la secretària Marta Alonso, el tresorer Xavier Granada, i les vocalies de Ventura Durall, Carlos Fernández, Jordi Llorca, Jordi B. Oliva, Javier Pachón, Míriam Porté, Jordi Sellas, Maria Thérèse Cordon i Toni Triay.