Rakuten TV ha posat en marxa un canal infantil gratuït AVOD (vídeo sota comanda amb publicitat). El nou temàtic s’integra dins la secció Free de la plataforma amb més de 100 episodis. Una secció de continguts gratuïts que a l’octubre va incorporar els canals Películas (que ofereix clàssics de Hollywood) i Rakuten Stories (amb produccions originals de la plataforma).

El nou canal TV infantil s’ha posat en marxa en col·laboració amb estudis d’animació com Aardman Animations, Milimages, Motion Pictures i la plataforma educativa Lingokids.

“La nostra estratègia evoluciona junt amb els hàbits de consum i els interessos dels nostres usuaris. Mantenim el nostre compromís d’oferir una varietat de títols atractius i entretinguts, a través de les nostres adquisicions i el nostre contingut original en aquests canals temàtics”, assenyala Jacinto Roca, fundador i conseller delegat de la plataforma.

El llançament del canal TV Infantil s’emmarca en la política d’expansió del model de negoci de Rakuten per oferir un ampli catàleg de contingut deforma gratuïta i amb publicitat, el qual conviu amb el model VOD pagament.