El periodista Ramon Iglesias ha estat nomenat nou cap d’informatius de la Cadena SER Catalunya, vacant des de fa un any. Fins ara Iglesias era el director de Ràdio Girona, càrrec al qual va accedir el juliol de fa un any. Anteriorment, des de 1994 havia estat cap d’informatius i continguts a la SER a Girona.

Per la seva part, Carme Martínez ha estat nomenada directora de Ràdio Girona en substitució d’Iglesias. La periodista ha desenvolupat tota la seva carrera professional vinculada a l’emissora, on es va incorporar el 1993 com a redactora; des de 2007 n’era la cap de redacció.

A banda, la cadena ha nomenat a Marta Roqueta com a nova gerent de vendes de la SER a Girona, en substitució de Joan Garcia, que ha deixat l’empresa.

Segons l’emissora, aquests nomenaments s’emmarquen en el “procés de reorganització” que la Cadena SER a Catalunya va iniciar ara fa un any i amb el qual pretén “adaptar els seus productes a les noves necessitats dels consumidors d’aquest mercat radiofònic i reforçar el seu lideratge com a primer grup de ràdio a Catalunya”.