El director d’ABC,Bieito Rubido, ha remodelat l’estructura directiva de la redacció per tal de donar un “impuls encara major” a l’estratègia informativa del diari després de “les positives dades aconseguides mes a mes des de començament d’any”, segons apunta el mitjà. La reestructuració es produeix després del canvi en la presidència de Vocento de fa un mes.

En concret, Manuel Marín, fins ara redactor en cap de la secció d’Espanya, passa a ser el nou director adjunt en substitució de Luis Ventoso, que marxa de corresponsal a Londres. Borja Bergareche, fins ara a la capital britànica, tornarà a Madrid com a coordinador de continguts de Vocento.

Per la seva part, Manuel Eric Oronoz i José Ramón Alonso intercanvien responsabilitat: el primer ha estat nomenat subdirector d’Informació i el segon subdirector d’Expansió Territorial.

A més, Mayte Alcaraz ha estat nomenada subdirectora i corresponsal política; Adolfo Garrido, redactor en cap de la secció Espanya, i Miguel Oliver substituirà aquest darrer com a redactor en cap de Madrid.