Aquest novembre, la Revista del Baix Empordà, a la venda trimestralment, ha llançat un nou producte vinculat al seu web. Es tracta de Baix Empordà Digital, una revista en línia de periodicitat mensual, gratuïta, i que es penjarà al portal cada dia 15 en format PDF.

Baix Empordà Digital neix com a mitjà informatiu de l’actualitat comarcal amb l’objectiu de crear opinió, debat, i recollir les inquietuds i activitats de tot l’espectre social i cultural. La publicació inclou seccions de societat, cultura, gastronomia, medi ambient i esports, a més dels habituals espais per a les cartes dels lectors i les opinions dels col·laboradors.

Revista del Baix Empordà va néixer fa més de deu anys amb la voluntat d’oferir en un format extens temes i reportatges sobre cultura, patrimoni, història, folklore o medi ambient, molts dels quals des d’un punt de vista retrospectiu i de recuperació del llegat i la memòria col·lectiva de la gent i els fets de la comarca.

Amb el temps, la capçalera ha anat incorporant noves propostes: primer va ser l’edició de llibres sobre temàtiques de l’entorn, després va aparèixer revistabaixemporda.cat, i ara impulsa Baix Empordà Digital.