El projecte de Revista Mirall s’expandeix. Un mes després d’obrir la seva primera delegació a Madrid, ara n’ha posat en marxa una segona al País Valencià amb l’objectiu de consolidar el mitjà. El digital politicocultural cobrirà l’actualitat d’aquest territori sota el nom d’M&VAL amb un equip de cinc persones encapçalat pel periodista Jordi Sarrión.

“Mirall creix i s’estableix d’acord amb els suports que rep; obrir també a València ens fa veure que de mica en mica anem arribant a nous espais”, assenyala el director i fundador del mitjà Joan Solé.

Segons ell, l’expansió del projecte rau en el fet que la crisi ha “educat” a trobar vies alternatives a l’econòmica per encetar noves iniciatives: “Som un grup de joves que davant un problema busca una solució. Quan érem a l’atur marxàvem per aprendre idiomes, quan tornàvem i seguíem sense feina, ens associàvem per encetar noves iniciatives. Mirall no és més que un exemple d’aquest esperit emprenedor”, explica Solé.

Per la seva part, Jordi Sarrión recalca que l’equip de la delegació valenciana té molt present l’esperit del mitjà: “Volem tornar a fer del periodisme una eina al servei de la ciutadania, i tornar-li el valor que se li ha arrabassat. Tanmateix, creiem que el País Valencià viu un temps important perquè els i les joves ens impliquem per a canviar la realitat cultural i lingüística de la nostra terra”, assenyala Sarrión.