El programa sobre emprenedoria i transformació digital Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat per Xantal Llavina, l’any vinent també s’emetrà a TV3 en producció associada amb El Terrat. L’eix principal de la versió televisiva serà l’entrevista a personatges rellevants del món d’internet, economia o mitjans de comunicació per conèixer les seves trajectòries, la seva experiència emprenedora i cap a on s’encamina el futur del seu sector, en el marc de la quarta revolució industrial.

Segons explica TV3, el Revolució 4.0 televisiu mostrarà les històries d’emprenedors catalans, tant mediàtics com desconeguts, que destaquen en els seus sectors, així com les afectacions dels canvis tecnològics en la ciutadania, amb el testimoni de diferents experts. En cada capítol, 12 persones debatran i reflexionaran sobre la transformació digital, amb l’objectiu d’arribar al gran públic, en un programa que aposta per la divulgació, amb entreteniment i humor.

Revolució 4.0 es va començar a emetre el febrer de 2017 coincidint amb el llançament la graella digital de Catalunya Ràdio, i després va fer el salt a l’FM, on es pot escoltar els diumenges de 23 a 24 h. L’any passat, el programa va rebre el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017. Per la seva part, aquest dijous Xantal Llavina va ser distingida amb el Premi Dona TIC Divulgadora 2018.