El president de Mediapro, Jaume Roures, ha assegurat que la propera temporada tornarà a haver-hi futbol en obert per televisió perquè la llei hi obliga, ha declarat a El matí de Catalunya Ràdio. Amb tot, ha matisat que una altra cosa és si aquest matx en obert serà en dissabte com fins ara o un altra dia de la setmana. A més, a El món a RAC1, ha admès que posar-lo un altre dia de la setmana és “complicat”, perquè el calendari futbolístic “no és gaire flexible”.

A banda, Roures ha advertit que la continuïtat dels partits en obert no implica que la presència del FC Barcelona i el Real Madrid sigui la mateixa. En aquest sentit, ha assenyalat que és “possible” que la propera temporada n’hi hagi menys en obert.

Per al president de Mediapro, l’objectiu és crear una oferta per al telespectador que sigui més clara i de més qualitat. Segons ell, la idea és que en un sol paquet el client ho pugui veure tot. A més, Roures ha assegurat que els preus encara podrien baixar una mica de cara a les properes temporades.