La secció espanyola de Reporters Sense Fronteres ha renovat la seva junta directiva amb diverses incorporacions. Per una banda, el fins ara vocal Alfonso Bauluz (de l’Agència Efe) és el nou secretari general en substitució de Rosa Meneses (El Mundo), que va dimitir al juliol. Per la seva part, Carmen Rengel (Huffington Post) torna a ser tresorera en lloc d’Álvaro Vega Cid (Efe), que també ha presentat la dimissió.

Finalment, s’incorporen a la junta com a vocals Marta López (El Periódico de Catalunya) i Alejandra Agudo (Planeta Futuro).

Els quatre nomenaments es van aprovar en una assemblea general extraordinària de Reporters Sense Fronteres Espanya celebrada el 10 de setembre.

La resta de la junta continua formada pel president Alfonso Armada (Fronterad), les vicepresidentes Pilar Bernal (Telecinco) i Edith Rodríguez Cachera (RSF International), i els vocals Macu de la Cruz (RNE), Gervasio Sánchez (Heraldo de Aragón), Ángel Martínez (La Información), Mayte Carrasco (The Big Story), Myriam Redondo (UCM), José Antonio Guardiola (TVE) i Ebbaba Hameida (RNE).