RTVE ha ampliat la seva oferta informativa amb la posada en marxa d’un nou canal de notícies a YouTube, el qual té l’objectiu de concentrar en la plataforma l’activitat dels serveis informatius de l’ens públic. Així doncs, RTVE Noticias oferirà informació d’última hora de tot l’Estat amb aportacions dels diferents mitjans, aquests dies amb una amb una cobertura especial sobre la pandèmia del coronavirus.

“En aquests moments on és especialment necessari l’accés a una informació veraç i contrastada, volem fer un esforç especial per posar el millor de la programació informativa de RTVE a l’abast d’un públic jove acostumat a passar gran part del seu temps en altres plataformes com YouTube”, explica Enric Hernàndez, director d’informació i actualitat de RTVE.

“El nou vertical de notícies ens permet estructurar millor l’activitat informativa que ja tenia lloc al compte de RTVE, potenciar-la amb altres continguts de les diferents àrees informatives i dotar-la d’una identitat distintiva en un moment en què les plataformes estan fent un esforç per fer més visible el contingut informatiu de qualitat”, assenyala Ignacio Gómez, director de RTVE Digital.